Ντιπ λιαστής ντομάτας με σκόρδο
- Hits: 4670
- Εκτύπωση , Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
-
· 200 γρ. λιαστές ντομάτες υψηλής ποιότητας SyraFrescaμουλιασμένες σε νερό
· 1 φλιτζάνι τσαγιού παρθένο ελαιόλαδο
· 4 – 5 κρεμμυδάκια φρέσκα χονδροκομμένα
· 10 σκελίδες σκόρδο
· 1 κουταλιά σούπας μαϊντανό (τα φύλλα)
· Φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
· 1 πρέζα ζάχαρη
· Αλάτι με προσοχή
· 1-2 πρέζες καγιέν ή τσούσκα ή μπούκοβο
Βάζουμε στον πολτοποιητή τις λιαστές ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο, το μαϊντανό, το βασιλικό, το καγιέν (ή τσούσκα ή μπούκοβο), λίγο αλάτι και το λάδι και πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν ενιαία μάζα. Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για τουλάχιστον 10 ώρες.
